Tarih: 24.08.2019 11:51

Kadıköy´de İş Adamını Bıçaklayan Saldırgan Tutuklandı

Facebook Twitter Linked-in

Diyarbakır, Van ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkanları görevden alınarak yerlerine kayyum atanmıştı. İçişleri Bakanlığı´dan yapılan açıklamada; Diyarbakır, Mardin ve Van valileri belediye başkan vekili olarak atandığı belirtilmişti.
 
Bu durumu bahane eden bir grup PKK terör örgütü yandaşı Salı akşamı İstanbul Kadıköy´de yüzleri maskeli şekilde yasadışı gösteriye kalkışmıştı. Eylemciler Caferağa Mahallesi Kuzu Kestane Sokak üzerinde çöp konteynerlerini devirmişti. Orada ikamet eden White Hill AVM´nin sahibi işadamı Durmuş Karaçam olaya müdahalede bulunarak yolun kapatılmasını engellemek için çöp konteynerlerini kaldırmıştı.

yasadışı eylemciler bunun üzerine Durmuş Karaçam´a saldırarak sırtından 3 kez bıçaklamıştı. Kadıköy´de özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Durmuş Karaçam´ın ciğerlerine isabet eden bıçak darbeleri nedeniyle halen sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve tedavi altında tutulduğu öğrenildi.

Yürütülen çalışmalar kapsamında olaydan bir gün sonra H.K. isimli şüpheli Bahçelievler´de bulunan HDP İlçe Binası içerisinde yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Edinilen bilgiye göre H.K.´nın emniyetteki işlemleri tamamlandı. Şüpheli savcılığa gönderildi. Burada da işlemleri tamamlanan H.K., tutuklama talebiyle sevk edildiği Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği´nce Terör üyeliği´ ve ´Adam öldürmeye teşebbüs´ suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bilindiği gibi şüphelinin yakalandığı HDP binası içerisinde yapılan aramalarda çok sayıda örgütsel doküman ele geçirilmişti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —