Tarih: 06.12.2015 16:29

KADIKÖY`DE ENGELLİLER İÇİN HAMSİ ŞÖLENİ

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Kadıköy Teşkilatı, İlçe Başkanı İsa Mesih Şahin’in öncülüğünde 3 Aralık Engelliler Günü münasebetiyle “Hamsi Şöleni” düzenleyerek çok farklı bir etkinliğe imza attı. Hamsi Şöleni ile farkındalık oluşturan Kadıköy Teşkilatının programına AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, AK Parti Erzincan Milletvekili Serkan Bayram da katıldı. 5 Aralık Pazar günü TCDD Fenerbahçe Sosyal Tesisleri’nde ki Hamsi Şölenine Kadıköy’deki engelli vatandaşlar yoğun bir ilgi gösterdi. Milletvekilleri ile katılımcılar arasındaki muhabbet havası renkli görüntülere sahne oldu. Milletvekili Metin Külünk ve İsa Mesih Şahin tezgahın başına geçerek katılımcılara balık-ekmek ikramında bulundu. 
 
Ak Parti Kadıköy İlçe Başkanı İsa Mesih Şahin “Engelliler haftasının devam ettiği bugün istedik ki Kadıköy’de farklı bir gün yaşansın. İstedik ki bizim yüreği kocaman kardeşlerimiz, gülsünler, oynasınlar. Biz de onlarla beraber gülelim, oynayalım istedik. Kadıköy’de bu anlamlı program ile bir farkındalık oluşturalım istedik. Görüyorum ki bugün bu farkındalığı fazlasıyla oluşturduk. Biliyorum ki bu farkındalık sadece bugüne sıkıştırılmamalı, 365 güne yayılmalı. İnşallah bugün buradan yansıyan bu güzel tablo, bu farkındalık 365 gün oluşur diye umut ediyorum. Ben bugün burada olmaktan ve genç kardeşlerimizin gözlerinin içindeki ışıltıyı görmekten fazlasıyla mutlu oldum. Bu mutluluk bana yeter de artar bile. Bu programdan ne kazandınız diye soranlara; gençlerimizin gözlerinin içinde ki mutluluk ışıltısı benim için en büyük kazanımdır.” diyerek konuşmasını tamamladı ve Kadıköylülere katılımlarından dolayı şükranlarını sundu.  
Programa katılımlarıyla ayrı bir renk katan AK Parti Erzincan Milletvekili Serkan Bayram; Biz, engellilerimizin sadece dünya engelliler gününde değil her gün yanlarındayız. Ben mecliste engelli kardeşlerimizin hem sesi hem de avukatı olacağım. Kadıköylü hemşerilerimizin de her zaman yanında olacağımı bilmenizi istiyorum. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkürlerimi sunar, bu güzel programı organize eden İlçe Başkanı İsa Mesih Şahin’in nezdinde Kadıköy Teşkilatını tebrik ederim” dedi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —