Tarih: 19.07.2017 19:55

Kadıköy´e Yeni Bir Mekan

Facebook Twitter Linked-in

Kadıköy´ün eğlence ve yemek mekanlarının yoğun olduğu ve Kadife Sokakta yeni kurulan Çark isimli mekan hizmete giriyor. Steampunk Konsepti ( Buhar Çılgınlığı Konsepti) ile hizmet verecek olan Çark, aynı zamanda, farklı yemek kültürlerini buluşması olarak adlandırılan Füzyon Mutfağı ile  müşterilerine değişik reçetelerini tadabileceğiniz bir mekan olacak.

 

FARKLI BİR ALTERNATİF

 Türkiye´nin ilk steampunk konseptli mekanında, alternatif tatları bulabileceğiniz  Çark´ın işletme Müdürü Erhan İmrak mekanı kısaca şöyle tanımlıyor ' Kadıköy´ün göbeğinde ufak bir mucize. Genelde bir birine benzer mekanlar arasında Çark,  hem hizmeti hem konsepti hem de değişik tatları bir ara barındırması ile kısa sürede kendini fark ettirecektir. Füzyon mutfağının en güzel örneklerini burada bulabilirsiniz. Ayrıca konseptimiz de büyük bir beğeni ve ilgi göreceğine inanıyoruz” .

 STEAMPUNK NEDİR ?

Steampunk, genel olarak bilimkurgunun alt türü olarak gösterilir. Buharlı makinelerin, mekanik sanayinin hakim olduğu, bakır kaplamaların, vidaların ve çarkların bolca göründüğü bir dönem olarak gösterilir steampunk atmosferi. Çark´ın da iç konseptini oluşturan Steampunk müşterilerinden olumlu not alacağını şimdiden hissetiriyor

 

/resimler/2017-7/19/1957195125735.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —