Tarih: 23.12.2016 17:44

Kartal´da önüşüm devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Kartal Orhantepe Mahallesi Bankalar caddesi´nde bulunan 1965 yılında yapılan merhum Müslüm Atmışdört ile çocuklarına ait olan 2 katlı müstakil bina kentsel dönüşüm kapsamında yıkıldı. Yıkılan bina yerine 5 katlı 10 daireli ve dükkanlardan oluşan bir bina yapılacak.
Binanın yıkılması öncesinde Kartal Belediyesi tarafından tören düzenlendi. Törene Kartal Belediye Başkanı Opr. Dr. Altınok Öz, yıkılan binanın sahibi Müslüm Atmışdört´in çocukları Hüseyin Cem Atmışdört ile Tülay Atmışdört ve vatandaşlar katıldı.
Törende ilk olarak aile adına Tülay Atmışdört, “Atmışdört Ailesi olarak mutlu ve hüzünlü günümüzde rahmetli babamız Müslüm Atmışdört´ün yokluğunu bizlere hissettirmeyen belediye başkanımız Altınok Öz´e teşekkür ediyorum” dedi.
Törende konuşan Kartal Belediye Başkanı Opr. Dr. Altınok Öz, “Altınok Öz olarak söylüyorum Kartal´da deprem dönüşüm programı devam edecek. Bu alanda Türkiye´nin en başarılı belediyesi olarak kendimizi görüyoruz. Daha iyiyim diyen varsa buyursun. Hayırlı olsun” diye konuştu.
Yapılan konuşmalar sonrasında iş makinesiyle binanın yıkılmasına başlandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —