Tarih: 12.07.2018 13:27

Maltepe Gençler Birliği Spor Kulübü İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Facebook Twitter Linked-in

Maltepe Kaymakamlığı´nın proje koordinatörlüğünde yürütülen Maltepe Gençler Birliği Spor Kulübü projesinin tanışma toplantısı, proje ortakları Maltepe Üniversitesi Sokakta Yaşayan ve Çalışan Çocuklar (SOYAÇ) Derneği´nin Başkanı Doç. Dr. Özden Bademci, Maltepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Figen Karadayı, Maltepe Üniversitesi öğrencileri, Maltepe İlçe Gençlik ve Spor Müdürü M.Serkan Sağbili,  antrenörler, spor kulübünün üyeleri, gençler ve velilerin katılımıyla gerçekleştirildi. 

Kulübün fahri başkanı Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı yaptığı açılış konuşmasında zihnen ve bedenen sağlıklı ve ahlâklı gençlerin yetiştirilmesine katkı sağlayacak bu projenin Maltepe ilçesi için hayırlı olmasını diledi. Konuşmasının devamında Kaymakam Meftun Dallı, güreş, okçuluk, tenis ve yüzme gibi alternatif spor dallarında faaliyet gösterecek Maltepe Gençler Birliği Spor Kulübü´nün bu branşlarda ve özellikle de ata sporumuz olan güreş ve okçuluk branşlarında önemli başarılara imza atmasını temenni ettiğini belirtti. Kaymakam Dallı, kulüp üyesi ortaokul öğrencilerine, antrenörlere ve projede emeği geçen herkese teşekkür ederek faaliyetlerinde başarılar diledi.

Açılış konuşmasının ardından Kaymakamlık Projeler Genel Koordinatörü Köksal Banoğlu projenin tanıtımını gerçekleştirdi. Öğrencilerden ve velilerden gelen sorular Doç. Dr. Özden Bademci ile birlikte proje koordinatörü Köksal Banoğlu tarafından cevaplandırılarak tanışma toplantısı tamamlandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —