Tarih: 08.06.2018 14:36

Maltepe´de Karne Coşkusu

Facebook Twitter Linked-in

2017-2018 Eğitim-Öğretim sezonun sona ermesi dolayısıyla Maltepe Nezahat Aslan Ekşioğlu İlkokulunda karne töreni düzenlendi. Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faik Kaptan, şube müdürleri ve öğretmenlerin katıldığı karne töreninde öğrenciler ve veliler karne heyecanı yaşadı. Kaymakam Dallı, öğrencilerin karnesini vererek, tatili çok iyi değerlendirmelerini istedi. 

Törende konuşan Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, ‘Herkesi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Önümüzde iki buçuk aylık bir tatil süremiz var. Onun kıymetini bilin. Öğretmen arkadaşlar  ve çocuklar,  çok iyi değerlendirin bu tatili. Çocuklar, tatilde nasıl bir oyun oynayacağız bilgisayarda, tabletimizde diye seviniyorsunuz belki ama ben bunu biraz daha farklı değerlendirin diyorum size. Oyunda oynayın tabiî ki, ama bunu yaparken biraz da vakit ayırıp komşunun çocuğu ile de oynayın az da olsa. Belki oradan ömür boyu sürecek dostluklar, arkadaşlıklar çıkabilir. Anne-babalar da çocuklarını bu şekilde yönlendirsinler. Lise talebeleri olsa farklı şeyler söyleyeceğiz de bunlar daha çok küçükler, onun için anne-babaların, öğretmenlerin bu konudaki yönlendirmeleri çok faydalı olacaktır. Yararlı olabilecek etkinlikler ile bu yaz tatilini geçirin. Dinlenmiş olarak önümüzdeki eğitim-öğretim yılına dönün. Yaz tatilinizin sağlıklı, mutlu, huzurlu geçmesini diliyorum. Arkadaşlarınızla, ailelerinizle birlikte güzel bir tatil olsun inşallah. Karnelerinizin hayırlı olmasını diliyorum. Hepiniz sınıflarınızı geçtiniz. Bu başarılarınızın ömür boyu devam etmesini diliyorum´ dedi.

Bol bol kitap okuyalım

Öğrencilerin yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendireceklerini umduğunu belirten  Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Faik Kaptan da, ‘Herkesi sevgi ve saygı ile selamlıyorum.2017-2018 Eğitim Öğretim yılı karne töreninde birlikte olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Bugün Türkiyemizde 20 milyona yakın öğrencimiz Maltepemizde de 200 civarında okulumuzda 70 bin civarında öğrencimiz karne alacak ve yaz tatiline başlayacak. Sevgili öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz inşallah yaz tatili boyunca zamanlarını iyi değerlendirecekler.  Dinlenirken aynı zamanda okuyacaklar ve yaz tatillerini böylece değerlendireceklerdir. Tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize iyi bir tatil diliyorum. 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılının açılışında hep beraber olmak temennisiyle hepinize sevgiler saygılar sunuyorum´ dedi.

Karne töreninde okul öğrencilerinin sundukları gösteriler beğeniyle izlendi.

Tören sonrası öğrenciler karnelerini Kaymakam Dallı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faik Kaptan, şube müdürleri ve öğretmenlerinden alarak tatile girmenin mutluluğunu yaşadılar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —