Tarih: 20.01.2017 12:31

Maltepe´de Karne Şenliği

Facebook Twitter Linked-in

2016-2017 eğitim-öğretim yılı 1.kanaat dönemi sona erdi. Okulların yarıyıl tatiline girmesi nedeniyle Maltepe Altayçeşme ilkokulunda karne töreni düzenlendi.Törene Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faik Kaptan, Maltepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Canan Döner, okul müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı. Törende hazırladıkları gösterileri sergileyen öğrenciler büyük alkış aldı. 

Program, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı.  Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Faik Kaptan, 'Bugün tüm Türkiye´de olduğu gibi Maltepe ilçemizde de 70 bin civarında öğrencimiz, karne alacak. Maltepe ilçemiz, eğitim-öğretim açısından aslında bir çok projeleri hayata geçiren ve gerçekten de İstanbul´da eğitim-öğretim açısından ilk sıralarda olan bir ilçedir. Hem alt yapısı, hem başarısı itibariyle emeği geçen tüm arkadaşlarımıza, öğretmenlerimize  ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum ' diye konuştu. 

Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı ise şunları söyledi: “  Tatil denildiğinde her şeyi bir tarafa atmayı anlamamak lazım. Fakat çocuklarımızı biraz dinlendirmek de gerekiyor diye düşünüyorum. O yüzden en azından onların sevdiği aktiviteler nelerse, onları yapmalarını sağlamak lazım. Yani bizim doğrularımızı onlara dayatmadan bu tatilde onların dinlenmelerini sağlamamız gerekiyor diye düşünüyorum.  Onlar kendi başlarına çok değerliler zaten. Hepsinin farklı yetenekleri var, farklı alanlarda başarılılar, mevcut halleriyle onları değerlendirmek lazım diye düşünüyorum.   Ülkemizin geleceği bu çocuklar. Başarılı olacakları ve yeteneklerini geliştirecekleri doğru alanlara yönlendirmek hususunda lütfen hiçbir kaprise kapılmadan, kendimizi kötü hissetmeden onlara destek olalım. Bu hususlarda okul yöneticilerimizle öğretmenlerimizle sürekli iletişim halinde olalım ve yardımlaşalım”

 Törenin ardından sınıflara geçilerek heyecanla karnelerini bekleyen öğrencilere Kaymakam Meftun Dallı ve müdürler tarafından karneleri verildi. Çocukların karne heyecanına ortak oldular.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —