Tarih: 11.03.2023 15:45

Mersin Vanlılar Derneği Depremzedeler İçin Seferber Oldu

Facebook Twitter Linked-in

 

 Mersin Vanlılar Derneği,  Yenişehir Bölgesinde Mustafa Baysan Öğrenci Yurdu’nda Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in katılımıyla bin depremzedeye akşam yemeği verdi.

KARAHAN’A DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR 

Mersin Vanlılar Dernek Başkanı Murat Karahan, depremzedelere yönelik yardım çalışmalarının devam edeceğini belirterek, “Vanlılar derneği olarak bu defa Yenişehir'deki depremzede yurttaşlara, 3 ayrı noktada Yenişehir Belediyesi Mustafa Baysan Erkek Öğrenci Yurdu’nda,  Yenişehir Belediyesi Yaşlı Bakım Merkezi ve Muğdat Camii yanındaki konteynerdeki bin depremzede yurttaşa sıcak yemek ikramında bulunduk. Daha önce Toroslar’da vermiştik. Haftaya Akdeniz ve Tarsus ilçemizde de yemek vereceğiz. Toplamda 6 bin 500 kişiye yemek vereceğiz. Elimizden geldiği kadar yardımlarımızı süreceğiz. Bu yardımlarda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

   Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ise, Vanlılar Dernek Başkanı Murat Karahan’la beraber depremzede yurttaşlarla sofaların paylaşıp birlikte oldularını ifade ederek, örnek çalışma ve desteklerinden dolayı,  Vanlılar Dernek Başkanı Murat Karahan’a teşekkür etti. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —