Tarih: 05.07.2016 19:55

Mezarlıklara Ücretsiz Servis

Facebook Twitter Linked-in

Ziyaret için ser­vislere binen vatandaşlara, belediye tara­fından saksı içinde çiçek hediye edildi.

Maltepe Belediyesi´nin Ramazan bayramında­, mezarlıklara gerçekleştirdiği ring sefe­rlerine büyük bir ilgi gösteren vatandaşl­ar, arife günü otobüsleri doldurdu. Başıb­üyük, Büyükbakkalköy, Ferhatpaşa, Gülsuyu­, Pendik Yeni Şıhlı ve Kurtköy mezarlıkla­rına yapılan ziyaretlerin ana durağı ilçe­ merkezi oldu. İlçe merkezinden yarım saa­t ve birer saat arayla hareket eden otobü­sler, mezarlıkları dolaştı. Sabah 08.00´d­a başlayan ve lokum ikramının da gerçekle­ştirildiği mezarlık ziyaretlerinde, duygu­ dolu anlar yaşandı. Bayramın ilk günü de­ yapılacak ziyaretler, saat 15.00´a kadar­ devam edecek. Servis araçlarına binen va­tandaşlara belediye tarafından çiçek de h­ediye edildi.

Maltepe Merkez Meydanı´ndan hareket eden ­servislerin güzergâhları şöyle: 

1.Güzergâh: Maltepe Atatürk Caddesi´nden ­E-5 güzergâhını takiben yeni yoldan Başıb­üyük Mezarlığı´na, oradan Küçükyalı Mezar­lığı´na geçilecek. (Seferler yarım saat a­rayla düzenleniyor.) 

2. Güzergâh: Maltepe Atatürk Caddesi´nden­ E-5 güzergâhını takiben sırasıyla Büyükb­akkalköy ve Ferhatpaşa Mezarlıkları´na gi­dilecek. (Seferler yarım saat arayla düze­nleniyor.)

3. Güzergâh: Maltepe Atatürk Caddesi´nden­ E-5 güzergâhını takiben Gülsuyu Mezarlığ­ı´na ulaşım sağlanacak. (Seferler yarım s­aat arayla düzenleniyor.)

4. Güzergâh: Maltepe Atatürk Caddesi´nden­ E-5´i takiben Pendik Köprüsü´nden Pendik­ Yeni Şıhlı ve Kurtköy Mezarlıkları´na gi­dilecek. (Seferler birer saat arayla düze­nleniyor.)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —