Tarih: 18.06.2015 11:23

Müdürleri Çocuklarına Belediyeden İş Kıyağı

Facebook Twitter Linked-in

 Göreve geldiği günden beri bazı hemşerileri arasında kadrolaşmaya gittiği gerekçesi ile tepki toplayan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’a yönelik tepkilerin dozajı, Müdür çocuklarının işe alınması ile iki kat daha arttı.  Alınan bilgilere göre Maltepe Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü N., Ulaştırma Müdürü Z. ve Teftiş Kurulu Müdürü D.nin kızlarını belediyede işe alınması büyük yankı uyandırdı.

 Müdür çocuklarının işe alınmasına tepki gösteren vatandaşlar “Seçim zamanı bu insanlar nerelerdeydi. Özellikle Gülsuyu ve Gülensu`da  hem ekonomik durumları kötü olan ve gerçek anlamda ihtiyacı olan binlerce genç dururken, çalışan birim müdürlerinin kızlarına yapılan ayrıcalık kabul edilemez. Gülsuyu ve Gülensu mahalleri sakinleri yıllardır  hiç bir menfaat beklemeden  CHP ilçe örgütünün yükünü taşımaktadır. Eğer bir alım yapılacaksa  bu hak eden ve ihtiyacı olan bu insanlar arasından da seçilmelidir. Seçim öncesi eşit ve şeffaf yönetim vaadiyle başa gelen Ali Kiliç`ı,  bu yanlışı düzeltilmesini ve kamuoyuna bir açıklama yapmasını bekliyoruz” şeklinde tepki gösterdiler.

   Belediyede çalışan birim müdürleri çocuklarının işe alınması gündeme bomba gibi düşerken iddialar üzerine belediyenin bir açıklama yapması bekleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —