Tarih: 12.02.2024 17:56

MURAT KURUM “KADEM EKŞİ MALTEPE İÇİN BÜYÜK BİR ŞANS”

Facebook Twitter Linked-in

 

 

 

 

  Maltepe Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı için düzenlenen törene Cumhur İttifakı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya, MHP Maltepe İlçe Başkanı Can Ildırı, Maltepe Ülkü Ocakları Başkanı Yasin Demir ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yoğun katılımın yaşandığı açılış, mini bir mitinge dönüştü. Büyük ilgi gören Murat Kurum ve Kadem Ekşi, coşkulu kalabalığı selamladı. 

 

“31 Mart’ta bunlara kırmızı kartı göstereceksiniz”

  Açılışta konuşan Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, İBB’nin verdiği sözleri tutmadığını hatırlatarak, “Yılda 20 bin, 5 yılda 100 bin, 10 yılda tüm riskli birimleri yenileyeceğiz.  Adeta sıfır çeken bir yönetim anlayışı var. 516 milyar TL bütçesi var İBB’nin. 8 bakanlık bütçesi olan bir kurum. Kentsel dönüşümün yüzde 5.9 olan bütçe oranını yüzde 1.59’a düşürdüler. Reklam bütçesini arttırdılar. Bu zihniyet İstanbul’a çare olur mu?. Vatandaşın işini aşını ekmeğini büyütür mü? Hayır. Sonuçta biz karnelerini vereceğiz. 31 Mart’ta bunlara kırmızı kartı göstereceksiniz. Bunları hep birlikte tasfiye edeceğiz. Biz Murat başkanımıza sonuna kadar güveniyoruz. İstanbul için aşkla yola çıktık. Sayın başkanımızla el ele omuz omuza bir destan yazacağız” dedi. 

 

“Londra’da Hyde Park, New York’ta Central Park var. Maltepe’de de Botanik Park olacak”

  Murat Kurum’un açıkladığı Botanik Park projesine dikkat çeken Kadem Ekşi, “Botanik Park projesi adeta insanımızın nefes alacağı mutlu huzurlu mekanlara kavuşacağı bir alan olacak. Toplam büyüklüğü 8.2 kilometrekare. Bu alanı Maltepelilere hediye etti. Korkunç bir marka değeriyle beraber İstanbul’un yeni cazibe merkezini Maltepe’de inşa ediyoruz. Botanikpark yeni cazibe merkezi olacak. Londra’da Hyde Park, New York’ta Central Park var. Maltepe’de de Botanik Park olacak” ifadelerini kullandı. 

 

  Törende konuşan Murat Kurum ise İstanbulluların artık değişim istediğini vurgulayarak, milletin 31 Mart’ta sandıkta gereken cevabı vereceğini söyledi. 

  İstanbul için açıkladıkları projelerin büyük ilgi gördüğünü söyleyen Kurum,  

  Maltepe’ye destek sözü vererek “Kadem Başkan gerçekten yaptığı işlerle, gerçekleştirdiği projelerle Maltepe için bir şans. Maltepe’nin makus talihini inşallah Kadem Başkanımla birlikte değiştireceğiz. Maltepe’ye verilmesi gereken her türlü desteği Büyükşehir belediyesi olarak vereceğim” ifadelerini kullandı. 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —