Tarih: 17.04.2015 18:01

Osman Boyraz’dan Adalar İlçesine Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

 AK Parti İstanbul Milletvekili ve 25. Dönem AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Osman Boyraz, seçim koordinasyon merkezinin belirlediği program sebebiyle Adalar ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu. Çeşitli sivil toplum örgütleri , bazı kamu binaları ve esnaflarla bir araya gelen Boyraz, vatandaşlardan destek istedi.

İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Adalar ziyaretleri sırasında İGDAŞ binasını ziyaret etti. Orada eski mesai arkadaşları ile sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Ardından Adalar itfaiyesini ziyaret eden Boyraz,  itfaiyecilerin sorunlarını dinledi ve sohbet etti. 12 yıldır arkamızda duran bu millete teşekkür ettiklerini söyleyen Boyraz “Milletin terazisi, hassas bir kuyumcu terazisi gibidir. 12 yılda hayal bile edilemeyecek projeleri gerçekleştirdik. Saymakla bitiremeyeceğimiz kadar hizmet ettik. Oy kullanırken vicdanınızın sesini dinleyin. 1946-2015 yılları arasında yani 65 yılda 62 hükümet gördük. Son 3 hükümeti çıkartın, 58 hükümet. 6 ayda bir hükümet kurulmuş” dedi.

4 yılda toplam 1600 programa katılan, 29 defa Büyükada’ya giderek oradaki esnaf ve vatandaşlar ile sohbet eden Boyraz’ı Büyükada’lılarda sevgi ile karşıladılar 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —