Tarih: 07.03.2015 00:36

Sanki Devlet Hastanesi

Facebook Twitter Linked-in

Daha sağlıklı ve daha mutlu bir ilçe için devlet hastanelerini aratmayan çalışma yapan Maltepe Belediyesi, 2014 yılı içerisinde 27 bin 533 kişinin muayenesini gerçekleştirdi

 Maltepe Belediyesi, ilçe halkının daha sağlıklı bir yaşam sürebilmesi için birçok alanda hizmet veriyor. 13 doktor ve sağlık personeli ile halkın yardımına koşan Maltepe Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, geçtiğimiz yıl psikolojik destekten poliklinik tetkiklere kadar on binlerce kişiye hizmet verdi. Gerekli hallerde hastaları ücretsiz ve güvenli bir şekilde sağlık kuruluşlarına sevk ettiklerini belirten Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, acil ambulans ve sosyolog hizmeti verdiklerini de söyledi. Nikah işlemleri için istenen testlerin bünyelerinde yine ücretsiz olarak sonuçlandırıldığına işaret eden Başkan Kılıç, “Röntgen, enjeksiyon, pansuman, 65 yaş üstü yurttaşlara sosyal destekten, diş ve ücretsiz taramaya kadar 2014’te 27 bin 533 kişiye ulaştık” açıklamasında bulundu.

Maltepelilerin daha sağlıklı yaşayabilmeleri için çalışmaların sürdürüleceğini belirten Başkan Ali Kılıç, polikliniklerin haftanın 5 günü mesai saatleri içerisinde hizmet verdiği bilgisini de paylaştı.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —