Tarih: 17.06.2022 15:15

ŞEHİT KADER SİVRİ ORTAOKULU YIL SONU TÖRENİ

Facebook Twitter Linked-in

 

2021-2022 Eğitim Öğretim sezonu bugün itibari ile kapandı. Yaz tatiline girecek olan öğrenciler bugün karne heyecanı yaşadılar. Şehit Kader Sivri Ortaokulu´nda da karne ve Ödül töreni yapıldı. Törene Erdemli Gençlik Eğitim Kültür ve Sanat Derneği başkanı Ahmet Şanlıer ve Yönetim Kurulu üyeleri, ve öğrenci Velileri katıldı. Yapılan törende bir konuşma yapan Okul Müdürü Fatih Kılıç, yıl boyunca gerçekleştirilen çalışmalara ve akademik başarılara değindi. Başarılı olmak kadar iyi insan olmanın önemine değinen   Kılıç ,“İyi Tatiller” temennisinde bulundu. 

Okul Zümre Başkanı Ayşe Epözdemir´in konuşmalarının ardından tören; akademik anlamda dereceye giren öğrencilere madalya ve bisiklet hediyelerinin takdimiyle devam etti. Bu bağlamda dereceye giren öğrencilere okul idaresi tarafından hediyeleri verildi. 

 /resimler/2022-6/17/1518154183052.jpg

Çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere madalya ve ödül takdimi ile devam eden törende:

Kuran-ı Kerim´i Güzel Okuma Yarışması

Hz.Muhammed´in Hayatı Bilgi Yarışması

Temel Dini Bilgiler Yarışması

Kitap Okuma Yarışması

İstiklal Marşı´nı Güzel Okuma Yarışması

Matematik Olimpiyatları  başlıklarında düzenlenen yarışmalarda madalya ve ödül alan öğrencilere hediye ve ödülleri takdim edildi.

 Okul Teknoloji tasarım kulübü ve E-Twinning Kulübü çalışmalarında rol alan öğrencilerle, oyun tasarım yarışmasında  başarı gösteren öğrencilere başarı belgesi verildi. Ayrıca okul Spor Kulübünün düzenlediği turnuvalarda dereceye giren Futbol erkek takımları ve satranç takımları da  sahnede kupalarını kaldırdı.

Coşkuyla  gerçekleştirilen tören, öğrenciler tarafından hazırlanan Halay Folklor ekibinin gösterisiyle son buldu.

  Bir birinden güzel program ve etkinliklerin yapıldığı Şehit Kader Sivri Ortaokulu´ndaki öğrenci velileri, büyük emekler veren okul öğretmen ve idarecileri ile özellikle de Okul Müdürü Fatih Kılıç´a teşekkür ettiklerini dile getirdiler.

 

/resimler/2022-6/17/1518327617279.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —