Tarih: 17.09.2015 23:14

Ümraniye’de Okul Müdürleri Toplandı

Facebook Twitter Linked-in

Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen  Senebaşı Toplantısı’na  Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra  İlçe Kaymakamı Suat Dervişoğlu, İlçe Millî Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen,  İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Göllüce katıldı.

  Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can,  2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı’nın hayırlı olması temennisinde bulundu. Okul Müdürlerine ve eğitime ellerinden gelen yardımı yaptıklarını belirten Başkan Can “11 yılı aşkın bir süredir ilçemizde Belediye Başkanı olarak sadece eğitim hususunu değil, Ümraniye’de halkın ihtiyaç duyduğu tüm meseleleri, öncelikli meselemiz olarak gördük ve sorunları çözmeye gayret ettik. Bu şehrin çocuklarını daha iyi bir geleceğe taşımak ve bu şehrin insanlarının daha müreffeh bir hayat yaşamalarını sağlamak için ihtiyaç duyulan her hizmeti sağlamaya çalıştık. Bugün 35 mahallemizde; bilgi evi, kültür merkezi, aile sağlığı merkezi ve muhtarlık binaları gibi yapılarla insanların daha iyi hizmet almasını hedefledik. Yine okullarımızın 11 yıldan bu yana bütün hizmetlerini gücümüzün yettiği kadar görmeye ve problemlerin çözümüyle alakalı olarak yardımcı olmaya çalıştık. Zaman içerisinde şunu gördük ki, okulların tadilatı yeni okullar yapmaktan daha zorluydu ve biz de yeni okullar inşa ettik ” dedi.

Toplantıda söz alan Kaymakam Suat Dervişoğlu, eğitim yılı boyunca gerekli takibi yapacaklarını ifade ederek  “2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı’nın Ümraniye için, sizler için ve ülke için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Hepinize başarılar diliyorum. Okul müdürlerimiz ve eğitimcilerimiz, ulvî ve kutsal bir görev ifa ediyorlar, bugün burada onlarla olmayı önemsiyorum. Çünkü bizim belediye ve kaymakamlık olarak, Ümraniye’deki en önemli konumuz eğitim olacaktır. Ortaokul ve liseler için öğrencilerin durumları ve başarısı en önemli konularımızdandır; artık sınava hazırlanma hususundaki ağırlık da okullardadır” şeklinde konuştu./resimler/2015-9/17/2316019243645.jpg

   2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı hakkında gerçekleştirilen istişare toplantısı, İlçe Millî Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen ise desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Hasan Can ve Kaymakamı Suat Dervişoğlu’na teşekkür ederek “Müdürlerimiz, kurumlarımızın yöneticileri ve eğitim koçlarıdır. Hepimiz eğitimin en büyük güç olduğunu bilerek toplanmış bulunuyoruz. Yaptıkları hizmetlerden ve bu toplantıda da bize katılımlarından dolayı, Ümraniye’deki 120 bin öğrencimiz adına Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a teşekkürlerimi sunuyorum ”dedi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —