Tarih: 04.07.2017 19:33

Üsküdar´da Başkan Yardımcıları Sessiz Sedasiz Görevden Alındı

Facebook Twitter Linked-in

Üsküdar Belediyesi, ‘görevden alma´ depremiyle çalkalanıyor. Mayıs ayı sonunda ani bir kararla Başkan Yardımcıları Zeki Bıyık ve Mustafa Serdar Güleç´in görevine son verildi.

 

Belediye Başkanı Hilmi Türkmen´in göreve geldiğinden bu yana başkan yardımcılığını yapan Zeki Bıyık´a, kültür işleri, sağlık işleri ile sosyal destek hizmetleri müdürlükleri bağlıydı. Zeki Bıyık´ın yerine, sosyal destek hizmetleri müdürü Zekeriya Şanlıer atandı

/resimler/2017-7/4/1944099725207.jpg

TECRÜBELİ İSME DE TIRPAN!

Üsküdar Belediyesi´ndeki bir başka değişiklik ise insan kaynakları ve eğitim, mali hizmetler, tesisler ile zabıta müdürlüklerinin bağlı olduğu başkan yardımcısı Mustafa Serdar Güleç´te yaşandı. Güleç görevden alınırken yerine destek hizmetleri müdürü İsa Doğan getirildi.

 /resimler/2017-7/4/1948481449508.jpg

‘EMEKLİLİĞİNİ İSTEDİ´ AÇIKLAMASI

Üsküdar Belediye Meclisi´nde yapılan açıklamada, Mustafa Serdar Güleç´in emekliliğini istediği belirtilirken, Zeki Bıyık için ise ‘başkan yardımcılığından ayrıldı´ denildi. Bıyık´ın meclis üyesi görevini sürdüreceği de vurgulanırken iki isme emeklerinden dolayı teşekkür edildi.

İDDİALAR VAHİM AMA CHP KAYITSIZ!

İki ismin görevden alınmasıyla ilgili birçok iddia ortada dolaşırken, bu isimlerden birisinin yakın çevresine “Başkan benimle çalışmak istemedi” dediği öğrenildi. Ancak yaşanan muammaya rağmen CHP´den herhangi bir adım gelmedi. Konuyla ilgili iddiaları kendi aralarında konuşan CHP´li meclis üyeleri soru önergesi verme gereği dahi duymadı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —