Tarih: 07.02.2022 14:32

Üsküdar´da Binada Patlama

Facebook Twitter Linked-in

 Üsküdar ilçesinde bir binada patlama meydana geldi. Patlamanın doğal gaz kaynaklı olduğu tahmin ediliyor. Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, patlamaya ilişkin yaptığı açıklamada 4 kişinin yaralandığını, ikisinin ise durumunun ağır olduğunu söyledi. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ise, ´Saat 13.00 sularında çok şiddetli patlamayla irkildik adeta. Çok şiddetli bir patlamaydı. Gerçekten korkunç bir sesti. Bir kişi 4. kattan aşağıya düştü.´ ifadelerini kullandı. Öte yandan aynı dakikalarda Kemerburgaz´daki bir doğal kaynak suyu tesisinde de yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ek´ daki binada saat 13.30 sıralarında büyük bir gürültü ile Patlama meydana geldi. Patlamayla 4´üncü kattaki dairede büyük hasar oluştu. Çevredeki binalarda da hasar meydana geldi. Binada bir kişinin patlama etkisi ile pencereden düştüğü öğrenildi. Patlamada 4 kişi yaralanırken bina tahliye edildi. 

 

Üsküdür daki binada saat 13.30 sıralarında büyük bir gürültü ile Patlama  meydana geldi. Patlamayla 4´üncü kattaki dairede büyük hasar oluştu. Çevredeki binalarda da hasar meydana geldi. Binada bir kişinin patlama etkisi ile pencereden düştüğü öğrenildi. Patlamada 4 kişi yaralanırken bina tahliye edildi. 


KAYMAKAM DEMİRYÜREK: İKİSİ AĞIR 4 YARALI VAR

Patlama ile ilgili olarak açıklamada bulunan Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, ´4 yaralı var. 2 yaralının nispeten daha ağır, 2 yaralı da ayakta tedavi görebilir vaziyette. Yerle bir oldu ifadesi doğru olmaz. Kolonlar duruyor, duvarlar patlamanın etkisiyle dışarıya doğru göçmüş durumda. Yıkılma riskine karşı binayı ve ön taraftaki binayı boşalttık. Yıkım için ekipler olay yerinde.´ ifadelerini kullandı

Demiryürek ayrıca, ´Ekiplerin verdiği ilk bilgi doğal gaz kaynaklı olduğu yönünde. Şu anda bir şey söylemek için erken, binayı kontrol ediyoruz ama umarım yaralı sayısının artmayacağını düşünüyoruz.´ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —