Tarih: 27.04.2015 19:08

ÜSKÜDAR’DA YEDİ GÜZEL ADAM SEMPOZYUMU

Facebook Twitter Linked-in

Kütüphane Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını yürüten İkra Akademi öğrencilerinin çalışmalarıyla hayata geçirilen sempozyum 25-26 Nisan`da Üsküdar Gençlik Merkezi`nde yapıldı.Sempozyum ilk gününde Erdem Bayazıt`ın ele aldığı oturumda, Sakarya Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Yorulmaz ve Sanat Düşünce Eğitim Derneği (SADED) Başkanı Tahir Andı tebliğlerini sundu.

‘Necip Fazıl Kısakürek’in hayatı ve fikir dünyası üzerine belgeselinin de gösterildiği programda, Nuri Pakdil`i Şair Mustafa Aydoğan anlattı.

Etkinliğin ilk günü son oturumu ise Yazar Bahtiyar Aslan ve Yrd. Doç. Dr. Ali Kurt`un, Rasim Özdenören üzerine konuşmalarıyla sona erdi.

Oturumun ikinci gününde ise Yrd. Doç. Dr. Zeynep Kevser Şerefoğlu, Yazar Şeref Akbaba ve Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet İnan tarafından Alaeddin Özdenören ve Mehmet Akif İnan ele alındı.

Etkinliğe rahatsızlığı nedeniyle katılamayan Nuri Pakdil’in belgeselinin seyredilmesinin sonrasında  Sempozyum, Prof. Dr. Yılmaz Daşçıoğlu ve Prof. Dr. Fatih Andı`nın Cahit Zarifoğlu`nu, Doç. Dr. Mehmet Narlı ve Gazeteci-Yazar Yusuf Kaplan`ın ise Sezai Karakoç`u anlatmasıyla sürdü.

Son bölümde sempozyuma katkı sağlayanlara katılım belgeleri verilmesiyle program sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —