Tarih: 05.04.2017 08:06

Üsküdarlı Gazilerden Evet Yolculuğu

Facebook Twitter Linked-in

  AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı´nın önünden törenle uğurlanan 15 Temmuz Gazisi Ali Niyazi Erduran, Abdurrahman Erduran ve Muhammed Alperen Ece, kiraladıkları karavanla Çanakkale´ye hareket etti.

 Uğurlama töreninde konuşan AK P Üsküdar SKM Başkanı İhsan Sorar, “Alçak FETÖ´nün 15 Temmuz gecesi başlattığı kalkışmada canlarını siper eden bu 3 genç gazimiz, 16 Nisan için de yollara düştüler. Biz bu sebeple ‘15 Temmuz´un nöbetçisi, 16 Nisan´ın EVET´çisi Üsküdar´ diyoruz. Bu üç kardeşimize çok teşekkür ediyoruz. 15 Temmuz´da olduğu gibi yine zor bir görev üstlendiler. Allah yollarını açık etsin” dedi.

 EVET Yolculuğu hakkında bilgi veren, Abdurrahman Erduran: “Türkiye üzerinde oynanan oyunların son bulması için EVET´in ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Hayır vermeyi düşünen vatandaşlarımıza EVET´i anlatacağız” dedi.

 Trakya üzerinden Çanakkale´ye gideceklerini dile getiren Erduran, “Yarın sabah (5 Nisan Çarşamba) Çanakkale Şehitliği´nde olmayı planlıyoruz. Çanakkale şehitlerimize tüm ümmetin selamını götüreceğiz. Yine oradan sahil yoluyla İzmir´e kadar gideceğiz. Bir hafta sürmesini planladığımız seyahatimizde konakladığımız her yerde EVET´i anlatacağız” açıklamasında bulundu




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —